Moving!!!

assalamualaikum wbt..

terima kasih kepada yang terus mengunjungi blog saya ini..blog saya telah berpindah ke http://www.wafiabu.com…

Moving!!!

berpindah ke rumah baru…bermakna lebih ruang dan insyaAllah lebih bermutu… [peace]

Wedding | Rosdi & Fariza

Wedding | Zul & Marini

Wedding | Zul & Ayu

salam..lama rasanya tak menulis bila masukkan entry baru…ni nak tulis sikit la..pasangan pengantin ni memang best..kira macam pengantin idaman photographer la..memang tak banyak karenah..aku pun jadi happy shoot diorang ni..ape-ape hal pun kepada Zul & Ayu semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..amin.. [ peace ]

Promo!!!

Wedding | Mukhlis & Farah